• esp
  • cat
  • uk
  • fr
  • rus

Avis legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

Restaurant Túrsia
C/ Barcelona Edif, Sa Carbonera, 3
17320 Tossa de Mar (Girona)
Telèfon 972 34 15 00
Email: restauranttursia@gmail.com

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.restauranttursia.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de Restaurant Túrsia.

Restaurant Túrsia vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal Restaurant Túrsia informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

Restaurant Túrsia es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

Restaurant Túrsia no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

Restaurant Túrsia es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

Túrsia